Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Hånd viser fram bilde av toalett med bilde av over hele bakveggen.

Greit med Jesus på do?


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
9 måneder siden


Gjestene på en restaurant i Trondheim er uenige om det er fint eller respektløst med bilder av Jesus og jomfru Maria på toalettene.

Jakub Solawa følte det som at han måtte tisse på Jesus, mens Therese Ignacio Bjørnaas synes det var fint å kunne takke for maten. Begge er katolikker, altså kristne.

Restaurantsjef Renee Fagerhøi sier det er flere som liker dokunsten, enn som misliker den.

Hva synes du? Svar i kommentarfeltetDel det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.