Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Emma

Gret i prøverommet til Bik Bok


Profilbilde til Linda

Av Linda
5 måneder siden


Emma (16) frå Ålesund tek eit oppgjer med motekjeda Bik Bok og dei små klesstørrelsane i butikken.

Då ho skulle prøve ei slengbukse i størrelse XL fekk ho den ikkje over låra. Det er ikkje fyrste gong Emma opplever at kle frå Bik Bok ikkje passar, men denne gongen byrja ho å gråte.

-Eg gret ikkje fordi eg var trist, men fordi eg veit at det ikkje er eg som er problemet. Eg er ikkje feit, eg er normal, seier Emma. Det er synd på motekjedene som ikkje har størrelsar til dei som er litt større.

Ho meiner det er på tide at Bik Bok tek eit grep og håpar dei vil gjere noko med størrelsane.

-Ingen skal sitte i eit prøverom å gråte.

Artikkelen er henta frå nrk.no og er skrive av Allan Rune Eikrem og Leiv-Erik Bondevik.

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.