Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: NTB scanpix

I dag begraves Vibeke Skofterud


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


Tidligere langrennsløper Vibeke Skofterud begraves fra Eidsberg kirke torsdag, klokken 13.

38-åringen omkom i en vannskuterulykke på Tromøya i Arendal. Torsdag vil mange fra idretts-Norge ta farvel med den populære langrennsløperen sammen med familie, venner, bekjente og lokalbefolkningen.

Familie og flere av Skofteruds tidligere landslagsvenninner i langrenn skal bære kisten.

Skriv din hilsen til Vibeke i kommentarfeltet under.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.