Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Iphone X kan låse opp skjermen med fjeset ditt


Profilbilde til Signe

Av Signe
9 måneder siden


Denne veka presenterte Apple dei nye telefonane sine. Blant dei finn me Iphone 8, Iphone 8+ og Iphone X.

Dei nye telefonane er vasstette, og Iphone X, den kan scanne fjeset ditt for å låse opp telefonen.

Det er no 10 år sidan den fyrste Iphonen kom. Telefonen har påvirka måten me jobbar på, spelar på og måten me pratar saman. For før den fyrste Iphonen kom fannst det ingen appar. Det einaste ein kunne gjere med telefonen var å sende melding og å ringe. Ganske sprøtt, ikkje sant?

Dei nye telefonane kjem til å ligne litt på Iphone 7, men ha betre kamera og vere mogeleg å lade telefonen trådlaust. Telefonen kjem til sals i Norge i november. Det er rekna at Iphone X kjem til å koste rundt 11000 kroner.

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.