Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Island klare for fotball-VM


Profilbilde til Kaspar

Av Kaspar
10 måneder siden


I går kunne de feire på Island. Fotball-landslaget deres er klare for VM etter at de slo Kosovo 2-0. Dette er første gang de ska delta i et verdensmesterskap.

Da de var med i EM i fjor var også det for første gang. Da kom de seg til kvartfinale, og overrasket mange.

Det bor rundt 330 000 mennesker på Island, omtrent halvparten av det som bor i Oslo.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.