Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Josefine (9) har laget en barnebok


Profilbilde til Karina Kaupang

Av Karina Kaupang
8 måneder siden


Niåringen har tegnet og skrevet barneboken «Den lille jenta i den forheksede skogen»

I april var det boklansering på biblioteket på Jevnaker, og barneboken er nå trykket opp i 300 eksemplarer.

Da Josefine var syv år gammel fikk hun en god historie i tankene. Med litt hjelp fra sin mor skrev de den ned og illustrerte den med fargerike tegninger.

Resultatet ble en barnebok, med en historie om en liten jente som møter en fe i skogen.

– Det var ganske kult da boka endelig var ferdig og kom på døra, forteller hun.

Josefine har huset fullt av tegninger, og har allerede begynt å tegne på en ny bok.

– Vennene mine og lærerne mine synes også det er gøy at jeg har gitt ut en bok, forteller den unge forfatteren.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.