Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
I Telemark har mange kattugler blitt funnet døde på grunn av kulden.

Kattugler sulter i kulden


Profilbilde til Ane

Av Ane
3 måneder siden


Det har vært uvanlig kaldt i sør-Norge denne vinteren, det har gått utover kattuglene som har slitt med å finne mat.

Kattuglene lever av å spise mus, de har denne vinteren gjemt seg godt under snøen. Den siste tiden har det derfor blitt funnet flere døde kattugler i Telemark.

Heldigvis går det bra med den uglen vi møter i reportasjen som har fått kommet inn i varmen til fuglevenn Børre.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.