Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Linn Isabel konkurrerer i Slampoesi


Profilbilde til Signe

Av Signe
12 måneder siden


Linn Isabel Eielsen er 17 år og den tredje beste i landet i Slampoesi.

Slampoesi er å framføre eit dikt eller ei historie framom eit publikum. Det kan vere sant eller noko ein har funne på, og ofte er det på rim.

Har du eit dikt du har skrive? Del det her, da vel!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.