Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: Reuters

Kraftig jordskjelv i Indonesia


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


Et kraftig jordskjelv har rammet ferieøya Lombok i Indonesia. Mange bygninger er ødelagt og over hundre mennesker har mistet livet.

Jordskjelvet rammet også flere av de indonesiske øyene. Norske Arve Holberg var på et kjøpesenter på øya Bali da det begynte å riste.

– Det begynte å riste kraftig i gulvet. Vi skjønte ikke hva som skjedde, forteller han til NRK. Indonesia er svært utsatt for jordskjelv på grunn av landets plassering.

Jordskjelvet har nå roet seg og det jobbes med å hjelpe de som er skadet.

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.