Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Mann stormet scenen under ESC i Lisboa
FOTO: ARMANDO FRANCA / AP

Mann stormet scenen og tok mikrofonen!


Profilbilde til Ragna

Av Ragna
8 måneder siden


Så du hva som skjedde? Da britiske SuRie fremførte låten «Storm» under finalen i Eurovision ble hun brått avbrutt av en mann som kom seg opp på scenen.

Mannen tok mikrofonen ut av hendene til den britiske artisten, og ropte blant annet «vi krever frihet!», ifølge den britiske avisen Mirror.

Man lurer jo på hvordan noe sånt kan skje med så grundig sikkerhet som det var på finalen. Blant annet fant man bevæpnet politi på takene rundt arenaen. – Man ønsker jo at publikum skal komme så nær som mulig selve showet, og da er det en fare for at slikt kan skje, sier ekspertene.

Vaktene fikk raskt kontroll på mannen, og SuRie fikk dermed fortsette. Da hun fikk mikrofonen tilbake, brøt hele salen ut i vill applaus.

Hva tenker du om dette?

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.