Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Mobil

Meir gratis wifi på offentlege stader


Profilbilde til Linda

Av Linda
6 måneder siden


No skal det bli fleire gratis wifi-soner offentlege stader som parkar, torg, og bibliotek. Alle kommunar i Noreg kan søke om det.

 

Det er EU-ordningen Wifi4EU som står bak dette.

 

– Med den nye EU-ordninga får me betre tilgong på gratis wifi-soner i kommunane, seier Jan Tore Sanner i Høgre. Det skal bli enklare å få tilgong på gratis wifi i kommunane slik at fleire får moglegheit til å bruke digitale tenester.

 

EU har satt av 1,2 milliardar kroner til ordninga, og tilbodet skal vera gratis for dei som brukar det. Ein vil også få tilgong til alle Wifi4EU-nettverk i heile Europa med same mobil.

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.