Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

#MeToo er kåret til årets person


Profilbilde til Johanna

Av Johanna
7 måneder siden


Historiene som har kommet fram har vært med på å endre samfunnet.

#MeToo-kampanjen er kåret til årets person i det amerikanske nyhetsmagasinet – Time Magazine. De mener at MeToo og stemmene bak har hatt mest innflytelse i 2017.

Hvert år kårer Time Magazine «årets person», som på enten godt eller vondt har preget det som har skjedd i nyhetsbildet det siste året. I fjor var det USAs president Donald Trump som ble kåret til årets person.

#MeToo betyr jeg også. Med kampanjen ønsker folk å vise at de ikke synes det er greit at folk tar på andres kropper uten lov.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.