Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: NTB/scanpix

Møtes til boksekamp


Profilbilde til Selma

Av Selma
4 måneder siden


Når youtuberen KSI utfordrer youtuber Logan Paul til boksekamp, så blir det stort. – Det blir nok den største amatørboksekampen noensinne, sier Dennis Vareide.

Du skal ikke se bort ifra at det blir den boksekampen med flest seere, generelt.

Det sier Dennis Vareide, kjent fra Youtube-kanalen Prebz og Dennis. I slutten av august blir nemlig en litt uvanlig boksekamp blåst i gang. To av verdens største youtubere, Logan Paul og KSI, skal møtes i ringen.

Den 25. august 2018 møtes de til kamp på Manchester Arena i England, og kampen skal selvsagt streames på Youtube.

Den britiske youtuberen KSI med sine 18 millioner abonnenter utfordret Logan-brødrene til boksekamp i februar i år, og nå nylig tok Logan Paul utfordringen.

Billettene kommer til å bli solgt for 360–1700 norske kroner pr. stykk.

Hvem tror du vinner?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.