Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Apple kommer med hundrevis av nye emojier snart.
Apple

Nå kommer nye emojis


Profilbilde til Morgan

Av Morgan
9 måneder siden


Snart kommer hundrevis av nye emojis til Iphone og Ipad

Det er blitt nesten like vanlig å skrive til hverandre med emojis, som med ord. Apple, som blant annet lager Iphone og Ipad, har vist fram noen av de nye emojiene.

Blant de nye emojiene finner vi en zombie, vampyr, brokkoli, dinosaur, oppkast og et hode som eksploderer.

Apple sier de nye smilefjesene har mer følelser, og de kommer også med kjønnsnøytrale figurer, klesplagg, matvarer og dyr i forskjellige former.

Emojiene kommer når Apple legger fram den nyeste mobiloppdateringen, som er ventet om kort tid.

Har vi nok emojier nå? Hvilken emoji har vært din favoritt?

AppleDel det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.