Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Foto: Puk & Match 65

Nabodame med protest på fotballbanen


Profilbilde til Anders

Av Anders
10 måneder siden


I Frankrike har denne damen sett seg lei av fotballene som ender opp i hagen hennes.

Hun var så lei at hun bestemte seg for å sette seg på en stol midt på banen, 65 minutter inn i fotballkampen mellom lagene Tarbes og Juillan.

Damen nektet å flytte på seg, selv om banemannskapet til slutt slo på vanningsanlegget. Først når polititet kom til stedet, bestemte hun seg for å ta med stolen sin, og gå hjem igjen.

Sjefen for laget som holder til ved fotballbanen sier at de aldri har fått tilbake fotballene som går over til naboen, hun krever mellom 30 og 40 kroner per fotball. Til nå har damen samlet opp 186 fotballer over årene som har gått, det utgjør cirka 40 000kr hvis hun skal få betalt for å gi dem tilbake!

Kampen ble avlyst etter hendelsen, og blir spilt på et senere tidspunkt.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.