Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Nei til syltynne modellar


Profilbilde til Signe

Av Signe
9 måneder siden


Fleire store motehus vil ikkje lenger bruke syltynne modellar.

Dei vil også at modellane skal vere over 16 år.

Dette er ein stor ting i moteindustrien. Veldig lenge har modellane vore så tynne at dei har vore sjuke. Mange har kritisert dette, altså sagt at dei synest det er dumt, sidan barn og ungdom ofte ser opp til modellane og vil vere som dei.

No når motehusa ikkje lenger vil ha syltynne modellar viser dei at dei at friske og sunne personar er viktigare enn å vere syltynn.

 

 

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.