Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Nordmann vant 319 millioner kroner


Profilbilde til Frank

Av Frank
7 måneder siden


Onsdag kveld vant en nordmann hele førstepremiepotten i Vikinglotto: 319 millioner kroner.

Tallene i onsdagens vinnerrekke var 3, 11, 14, 30, 34 og 47 og vikingtallet 1.

Dette er historiens tredje største millionpremie fra Norsk Tipping, og den nest største i Vikinglotto. Den høyeste premieutbetalingen var på 441,3 millioner kroner i Eurojackpot i august i fjor. Den nest største er 341,3 millioner kroner i Vikinglotto utbetalt i november i fjor, opplyser Norsk Tipping.

Hva ville du gjort med pengene?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.