Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Politihund avsluttet biljakt


Profilbilde til Johanna

Av Johanna
7 måneder siden


Etter flere nestenkollisjoner og kjøring feil vei på motorveien, avsluttet en politihund en dramatisk biljakt i Los Angeles i USA.

Torsdag i forrige uke jaktet politiet i USA en bil de trodde var stjålet. Jakten foregikk i timesvis på motorveier og i flere byer utenfor Los Angeles.

Da bilen til slutt kom til Hawthorne utenfor Los Angeles, klarte en politibil å få stoppet den. Men dramatikken var ikke over, for mannen nektet å overgi seg og kom ikke ut av bilen. Da bestemte politiet seg for å sende inn politihunden. Hunden hoppet inn i bilen og fikk tak i sjåføren, og politiet fikk avsluttet jakten.

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.