Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Rektor snappar

Rektor snappar med elevane


Profilbilde til Linda

Av Linda
5 måneder siden


Rektor ved Re videregående skole i Vestfold blei så inspirert av Helsesista at ho no har laga snapchatkonto for å nå ut til elevane sine.

-Først og fremst brukar eg Snapchat for å informera elevane på huset. Eg tek bilete og legg ut informasjon om kva som skjer, seier rektor Cecilie Langklep Bjørnøy.

Det er to månader sidan rektoren laga snapchatkonto og no er det over 200 elevar som føl ho.

-Eg høyrer at noko av det eg legg ut blir diskutert, og det er bra.

Artikkelen er henta frå nrk.no og er skriven av Karoline Stangenes.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.