Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Sender opp mot 600 snapper om dagen


Profilbilde til Kaspar

Av Kaspar
9 måneder siden


Snapchat har blitt en av de mest populære appene blant ungdom. Mange bruker snap til å sende bilder og meldinger til venner.

– Det betyr veldig mye. Jeg kan snakke med mange veldig lett. Hvis det er noe jeg lurer på kan jeg enkelt få informasjon, sier Maximilian Martens.

Han går i niende klasse ved Blussuvoll skole i Trondheim, og er en av mange unge som bruker Snapchat mye.

Viktig med snap-streak

I en undersøkelse hvor forskere har spurt ungdom i Trondheim er det flere niendeklassinger som svarer at de sender rundt 600 snapper hver dag.

Mange er også opptatt av snap-streak, det å sende meldinger og bilder til hverandre minst en gang om dagen.

Vi spurte dere hvor mange snaps dere sender om dagen, noen av svarene kan du se i videoen over.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.