Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Sjekk det fotgjengerfeltet!


Profilbilde til Stig

Av Stig
9 måneder siden


Når du kjører gjennom tettstedet Ísafjörður på Island for første gang kan det hende du bremser opp før fotgjengerfeltet.

Her har de nemlig laget et fotgjengerfelt i 3D som ser ut som det svever over veien.

Målet er å få bilene til å kjøre saktere og dermed gjøre det tryggere for fotgjengere.

– Vi har fått enorm oppmerksomhet de siste dagene. Det er både overraskende og morsomt, forteller direktør i Vegamálun, Gautur Ívar Halldórsson, til P4.
Hva synes du om fotgjengerfeltet?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.