Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Dette er finalistene som skal konkurrere i Melodi Grand Prix i kveld.

Skal du følge med på MGP?


Profilbilde til Ane

Av Ane
3 måneder siden


I kveld skal 10 artister kjempe om å vinne Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum.

Det er en årlig musikkonkurranse som arrangeres av NRK. Vinnerne får representere Norge i Eurovision Song Contest i Portugal i år.

Musikkonkurransen har vært arrangert nesten vært år i Norge siden 1960, det er bare tre ganger vi ikke har deltatt.

I år skal blant annet disse konkurrere: Nicoline fra Stjernekamp, Aleksander Walmann, Vidar Villa og tidligere vinner av Eurovision Alexander Rybak.

Her kan du lese mer om finalistene

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.