Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Politiet passer ekstra godt på i Las Vegas etter skytingen fra et hotell søndag kveld.
AFP

Dette vet vi om det som skjedde i Las Vegas


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
9 måneder siden


Mange ble drept og enda flere skadet da en mann skjøt ut fra vinduet på et hotell i Las Vegas i USA.

Hotellet, Mandalay Bay Resort and Casino, ligger langs det kjente området The Strip på Las Vegas Boulevard. Mannen skjøt mot folk som var på en utendørskonsert på en festival. Ambulanser med leger og sykepleier var raskt på stedet for å hjelpe.

Mannen som gjorde det ble etterpå funnet død på hotellrommet av politiet, og kan IKKE skade flere mennesker.

Selv om det har skjedd noe veldig trist, har det også fått fram gode sider i folk. Mange amerikanere stiller opp for dem som er skadet. I Las Vegas vil så mange gi blod til dem som trenger det at det har blitt lang kø.

Politiet i Las Vegas passer ekstra godt på nå. Hvorfor mannen gjorde dette, vet vi ikke nå, men politiet jobber med å finne ut av det.

 

Mannen som gjorde dette i USA kan altså IKKE skade flere mennesker. Snakk gjerne med en voksen du stoler på hvis du får mange vonde tanker av denne nyhetssaken.

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.