Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Slik reagerte dere på valgresultatet!


Profilbilde til Selma

Av Selma
9 måneder siden


Elevrådet ved Hop oppveksttun skole i Bergen holdt valgvake på skolen i går. Hele 9.trinn fikk være på skolen til 23.00 for å følge med på valget. Når man er på valgvake sitter man å følger med på resultatet av valget.

Elevene var veldig spente under valgvaken og det var delte meninger om hvem de håpet skulle vinne.

Slik reagerte dere på snap, se videoen her:Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.