Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Snø i Sahara er uvanleg, men skjedde også i 2016 og 2017

Snø i Sahara


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
6 måneder siden


På søndag fekk dei som bur i byen Ain Sefra, nord i Algerie, seg ein kald overraskelse. Det hadde nemleg kome snø i det som blir kalla porten til Sahara.

 

Snøen blei ikkje liggande lenge. Den smelta i løpet av dagen, men låg lenge nok til at innbyggerane i byen fekk leika litt i snøen.

 

Snø i Sahara er ikkje vanleg, men det same skjedde i desember 2016 og januar 2017. Før dette hadde det ikkje skjedd på 39 år.

 

Artikkelen er frå NRK.no og er skrive av Kaspar Fuglesang og Kirsti Haga Honningsøy.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.