Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
NTB scanpix

Tidligere politimann dømt til 21 års fengsel


Profilbilde til Ane

Av Ane
10 måneder siden


Den tidligere politimannen Eirik Jensen ble i dag dømt til 21 års fengsel for å ha hjulpet kriminelle med å smugle narkotika.

Jensen har jobbet som politimann i 40 år, og jobbet med veldig kriminelle mennesker. En av de han har jobbet med heter Gjermund Cappelen. Han har smuglet mye narkotika til Norge i mange år, og han mener at Jensen hjalp ham.

Retten mener at Jensen visste at Cappelen smuglet narkotika inn til Norge. De mener han kunne sagt i fra til de andre i politiet, og derfor er skyldig i å ikke si i fra om narkotikasmuglingen. Han skal også ha tjent mye penger på å hjelpe Cappelen. Dette kalles korrupsjon.

Cappelen er dømt til 15 års fengsel for narkotikasmugling.

 

Se mer om historien til Eirik Jensen og Gjermund Cappelen.

 

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.