Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
NTB scanpix

Tirsdag kommer snøen på Østlandet


Profilbilde til Frank

Av Frank
6 måneder siden


Mange østlendinger kommer til å våkne til hvit bakke tirsdag morgen.

Og når det første snøfallet lander i Oslo, pleier alle aviser og nettsteder å skrive om det. Nå er det viktig at bilister som fortsatt kjører med sommerdekk, lar bilen stå på tirsdag, for da kommer altså årets første større snøfall. På Østlandet.

I Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold, Telemark og Østfold er det fare for glatte veier mellom klokken 6 og 12 tirsdag.

Værmelder Kristian Gislefoss sier han tror snøen kommer mellom klokken 5 og 7, men at det blir under fem centimeter. Dermed vil den også forsvinne raskt med plussgradene som er ventet onsdag.

Hvordan er været hos deg?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.