Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Tror du Norge vinner håndball-EM?


Profilbilde til Frank

Av Frank
10 måneder siden


I kveld klokka 2030 spiller Norge første kamp i europamesterskapet i håndball. Tror du vi vinner hele EM?

Norges motstander i kveld er Frankrike (de ble verdensmester i fjor). Søndag kveld er det kamp mot Hviterussland («nytt» lag med flere unggutter), og Østerrike er motstander på tirsdag. Etter de tre kampene er det noe som kalles mellomrunde, hvor de skal spille tre nye kamper.

Forhåpentligvis skal Norge spille semifinale og finale etter det, men mye kan skje innen den tid.

Kampene vises på TV3.
Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.