Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Dennis Vareide: fra duoen Prebz & Dennis, sammen med advokaten sin.
NTB scanpix

Vant i retten


Profilbilde til Sagal

Av Sagal
6 måneder siden


I dag ble det kjent at Dennis Vareide vant i retten.

Youtuberen saksøkte en annen youtuber for ærekrenkelse. Æreskrenkelser er når noen sier ting om en person som ikke er sant, og som kan ødelegge for den det gjelder. Youtuberen ble saksøkt av Dennis etter at han la ut tre videoer med alvorlige beskyldninger mot Dennis.

Nå er det klart at han må betale Dennis 50.000 kroner i erstatning. Dennis sier at han ønsker å kaste lys på hva som er greit og si på Youtube.

Synes du at det blir sagt mye ufint på Youtube?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.