Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
OL

Vêret truar OL


Profilbilde til Linda

Av Linda
5 måneder siden


Det er mykje vind og svært kaldt i løypene i Sør-Korea. Vêret skapar trøbbel for arrangøren, og i verste fall kan det ende med at ikkje heile OL-programmet blir unnagjort denne gongen.

Vinden har skapt fleire utsetjingar og avlysningar i alpint. Også skiskyting og hopp er prega av vêret.

-Eg tok heisen opp i skianlegget i dag. Aldri før har eg kjent det så kaldt, seier tidlegare alpinist Kjetil André Aamodt.

Han skildrar vinden som «farleg» og «at det var heilt umogleg å køyre storslalåm for kvinner».
Artikkelen er henta frå dagbladet.no.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.