Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Vet du hva exposed-videoer er?


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
9 måneder siden


Vet du hva exposed-videoer er? Videoer hvor en Youtuber liksom avslører en annen Youtuber har blitt ganske populært.

Likevel svarer nesten halvparten av dere på Svar-o-meter at dere ikke har hørt om exposed-videoer før.

Henrik fra Flippklipp forklarer at exposed er – En sjanger hvor Youtubere prøver å vise noe de har funnet som de mener er galt og fortelle det til seerne sine.

Problemet, sier han, er at de ofte har veldig lite bevis, og at beskyldningene de kommer med er veldig alvorlige.

Henrik og Jonas i Flippklipp mener det er viktig å ikke tro på alt som blir sagt i exposed-videoer.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.