Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Bilde av mann som er etterlyst av politiet.
Foto: Politiet i Essex

Adventskalender med forbrytere


Profilbilde til Frank

Av Frank
7 måneder siden


Politiet i England har lagd sin egen adventskalender. Kalenderen inneholder hver dag et bilde av en ettersøkt forbryter som har rømt fra politiet.

I kalenderen har de også et telefonnummer du kan ringe dersom du har informasjon om personen. Politiet bruker Twitter til å publisere bildene.

Noen synes det er feil å bruke adventskalenderen og julehøytiden til å finne forbrytere som har stukket av fra politiet. Mens andre mener disse forbryterne ødelegger julen, derfor er det viktig at politiets adventskalender spres til så mange som mulig.

Politiet sier de gjør dette for å fange flere kriminelle.

Hva synes du om den kalenderen?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.