Hopp til innhold

Alt du trenger å vite om 24-timers streamen!


Profilbilde til Patricia

Av Patricia
2 år siden


Når er streamen?
Den 15.-16. oktober fra 12:00 lørdag til 12:00 søndag.

Hvor er streamen?
Den er på House of Nerds i Oslo. Det er ikke åpent for publikum. Hvis du vil være med kan du bli med oss digitalt. Enten i spillet eller i kommentarfeltet.

Hvor kan jeg se streamen?
Du kan se streamen på nrksuper.no, nrk.tv.no eller på FlippKlipp på sin Youtubekanal.

Kan jeg være med å spille?
JA! Alle kan være med å spille, men det er dessverre begrenset plass på serveren. Hvis det ikke er plass til deg må du stå i kø, og vi vet ikke hvor lang denne køen er til enhver tid. Husk at du kan være med på streamen for det, gjennom konkurranser, chat og meningsmålinger, der er det alltid plass!

Du står bare i kø så lenge du er logget inn på vente-serveren. Hvis du logger av, mister du plassen din i køen. Hvis du først har kommet inn på Kongeriket, og så logger av eller er AFK/inaktiv i 5 minutter, så mister du også plassen din og må starte bakerst i køen igjen.

Så lenge det er ledige plasser på Kongeriket, slipper vi inn nye spillere hvert 3. sekund. Det tar altså 10 minutter å slippe inn 200 spillere.

Hvordan logger jeg meg på Minecraftserveren?
Koble til ved å bruke Minecraft på PC, Mac, mobil eller nettbrett. Skoleversjonen (Education Edition) funker ikke. IP-adresse for å koble til er flippklipp.skogliv.no – navn på serveren er Kongeriket (navnet kan du også velge selv). På mobil og nettbrett er port 19132 (dette står der fra før – skal ikke endres).

Jeg ble kastet ut av serveren! Hvorfor?!
Det er dessverre slik at ingen er lovet en plass på serveren gjennom hele streamen, det er ikke mulig slik Minecraft er bygget opp. Det er umulig å si hva som er grunnen til at du mistet plassen din, men det beklager vi! Det er også slik at hvis man er inaktiv i fem minutter, så blir man kastet ut, for å sørge for at flest mulig kan være med på eventyret. Vi vil også kaste ut de som ødelegger eller lager dårlig stemning.

Husk at du kan være med på streamen for det, gjennom konkurranser, chat og meningsmålinger, der er det alltid plass!

Det funker ikke. HJELP?
De som kan være med å spille er de som spiller på PC, MAC, ipad, nettbrett og mobil. Skoleversjonen av Minecraft vil ikke funke. Pass på at du har oppdatert Minecraft til nyeste versjon på forhånd (1.19.2 på PC)

Hvorfor funker ikke redstone?
Vi har skrudd av mulighetene til å bruke redstone under denne streamen. Dessverre.

Hvorfor mister jeg alle tingene mine når jeg dør?
Slik er spillet. Dessverre. Du har muligheten til å lage en kiste som kun er knyttet til deg og ha tingene dine der.

Kan jeg ikke gå i Nether??
I denne verdenen er Nether avgrenset og dere vil få muligheter til å oppdage det når ondskapen åpner portalen… lykke til!

Skal dere kun spille Minecraft?
Vi spiller hovedsakelig Minecraft men kommer til å være innom flere andre spill også.

Jeg vil også være der! Hvorfor er det bare NOEN barn der?
De barna som er med på streamen har vunnet plass via en konkurranse vi hadde i september. Det er ikke åpent for publikum. Hvis du vil være med kan du bli med oss digitalt. Enten i spillet eller i kommentarfeltet.

Ting skjer ikke samtidig som jeg ser på TV.
Hvis du ser på streamen på NRK TV så er det litt forsinkelse.



Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.