Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Gled deg til BlimE-uka!


Profilbilde til Charlotte

Av Charlotte
12 måneder siden


Vi gleder oss til å feire årets BlimE-uke sammen med dere. Datoen er satt til 18 – 22 september, og den store BlimE-dagen er fredag 22. september! Da danser barn på skoler over hele Norge årets BlimE-dans sammen. Som i fjor vil det også bli et stort BlimE-show her på NRK. Mer info om dette kommer snart!

Vi vil se ditt vennskap

I årets BlimE kan du sende inn din vennskapshistorie. Din historie kan komme på NRK Super sin Snapchat, Instagram, nrksuper.no og på TV!

Din vennskapshistorie kan for eksempel handle om:

  • At du har en god venn som du bare snakker med på Instagram eller spiller sammen med.
  • Kanskje er du ny i Norge og vil fortelle oss om hvordan det er å få nye venner i et helt nytt land?
  • Har du en venn som er syk?
  • Er du skikkelig god venn med hesten eller katten din?
  • Eller har du et helt annet vennskap som du vil fortelle om?

Har du lyst til å vise frem ditt vennskap? Meld deg på her: Vi vil se ditt vennskap!

Hvis du ikke rekker å sende inn før fristen går ut – er det også mulig å sende inn vennskapshistorier til oss både før og under BlimE-uka. Dette kan sendes inn på Snapchat, nrksuper.no og i NRK Super-appen. Mer info om når du kan gjøre dette kommer snart!

Vi digger årets BlimE-låt, gjør du?

Låten spilles av TRxD ft. Ramón. Har du ikke fått med den med deg? Sjekk den ut her:

Her kan du lese hele teksten til låta – og du kan laste den ned om du vil: TRxD ft. Ramón (BlimE 2017)

Lær deg dansen NÅ!

Still ekstra godt forberedt til BlimE-dagen og lær deg dansen nå. Her finner du hele instruksjonsvideoen:

Synes du dette gikk litt fort? Her finner du instruksjonsvideoer som lærer deg dansen del for del: Lær dansen til BlimE 2017

Barnehagenes BlimE-dans finner du her.

Vi gleder oss til BlimE-uka!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.