Hopp til innhold
På rødt skinn står det med gullbokstaver: KRISTIANIAS MAGISKE TIVOLI THEATER - Et juleeventyr av Atle Knudsen og Kjetil Indregaard

Påmeldingen er nå stengt


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
2 år siden


Til store roller i NRK Supers nye julekalender søker vi barn i alderen 7 til 14 år (født mellom 2005 og 2013). Du trenger ikke å ha tidligere film- eller teatererfaring.

Søknadsfristen var fredag 20. mars 2020. Vi kontakter de som er aktuelle innen slutten av april. Hører du ikke fra oss, er du ikke med videre denne gangen.

Audition blir holdt i Oslo, og hvis du blir plukket ut må du kunne komme deg dit for egen regning.

NB! Dine foreldre/foresatte må godkjenne at du sender inn, og info om dem må være riktig, siden det er de som kommer til å bli kontaktet av oss.

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.