Hopp til innhold
På rødt skinn står det med gullbokstaver: KRISTIANIAS MAGISKE TIVOLI THEATER - Et juleeventyr av Atle Knudsen og Kjetil Indregaard

Audition til ny julekalender


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
6 dager siden


Til store roller i NRK Supers nye julekalender søker vi barn i alderen 7-14 år (født 2005-2013). Du trenger ikke å ha tidligere film- eller teatererfaring. Her finner du søknadsskjemaet

Søknadsfrist er fredag 6. mars 2020. Vi kontakter de som er aktuelle innen slutten av april. Hører du ikke fra oss, er du ikke med videre denne gangen.

Audition blir holdt i Oslo, og hvis du blir plukket ut må du kunne komme deg dit på egen regning. Vi kontakter de som er aktuelle innen slutten av april. Hører du ikke fra oss, er du ikke med videre denne gangen.
NB! Dine foreldre/foresatte må godkjenne at du sender inn, og info om dem må være riktig, siden det er de som kommer til å bli kontaktet av oss.

Klikk her for å komme til søknadsskjemaet.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.