Hopp til innhold
Bilde av Michael som spiller Mathias og Madelen som spiller Olivia
Se hva skuespillerne Amalie og Michael fra Klassen svarte
NRK

Madelen og Michael svarer Klassen-fansen


Profilbilde til Sunniva

Av Sunniva
2 år siden


Madelen spiller Olivia og Michael spiller Mathias i Klassen. Her er det de svarte på spørsmålene deres:

Madelen som spiller Olivia:

 

Er du og Mathias kjæresterekte?

Jeg og Michael som spiller Mathias er ikke kjærester på ekte, vi spiller bare kjærester i klassen! I virkeligheten er vi bare gode venner.

 

Var det kleint å spille inn kysse-scener?

Det var litt kleint å spille inn kyssescener, men det var egentlig ikke så ille. Det var bare meg, Michael, en kameramann og en regissør som var der. Så der gikk helt fint.

 

Kysset dere på ekte?

Ja, vi kysset helt på ekte!

 

Hva er favorittserien din?

Min favorittserie er Gossip Girl!

 

Hvordan er det å se deg selv på TV?

Det er skikkelig rart å se seg selv på TV! Når jeg ser meg selv på TV føler jeg ikke at det er meg nesten. Men jeg pleier ikke å se på det så ofte, synes det er litt flaut.

 

Hva følte du da du fikk rollen?

Da jeg fikk rollen gikk det ikke opp for meg, jeg klarte ikke å forstå at jeg hadde kommet med på en serie på NRK, jeg var heeeelt i sjokk! Da jeg meldte meg på, var det egentlig bare for tull, jeg hadde ingen teater- eller skuespillererfaring og jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle få noe svar på søknaden jeg sendte inn eller noe. Så om du har lyst så kjør på!

 

Hvordan er det å stå foran kamera?

I starten når vi akkurat hadde begynt med å spille inn de første episodene og ting var litt uvant, var det ganske skummelt synes jeg, jeg var litt nervøs og alt var helt nytt. Jeg hadde jo som sagt ingen erfaring med det å så foran kamera å sånt. Men når alle hadde blitt bedre kjent, og vi hadde spilt inn flere episoder og hatt flere dager med innspilling begynte jeg å bli vant til det, og det begynte å bli ganske gøy!

 

Hva er det beste og det verste med å være skuespiller?

Det beste med å være skuespiller i klassen er å få være med alle folkene på innspilling! Det er en av de kjekkeste opplevelsene jeg har vært med på.

 

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden min spiller jeg fotball og er for det meste med venner. Jeg synger også.

 

Hvis du kunne spilt en annen karakter, hvem ville du spilt?

Hvis jeg kunne spilt en annen karakter ville jeg kanskje ha spilt Ada eller Amalie. Ada fordi hun er bare skikkelig søt og morsom, og har helt sin egen stil. Og Amalie fordi det virker litt gøy å spille helt annerledes en det man egentlig er.

 

Hvilken av karakterene er du mest lik i virkeligheten?

Jeg er egentlig litt usikker, mange spør om jeg er som Olivia i virkeligheten, jeg er kanskje litt lik henne men ikke så veldig heller, Olivia er litt mer rolig, veldig følsom og sånt. Jeg er veldig utadvendt og ikke like rolig og følsom som Olivia.

 

Blir dere kjent igjen på gata?

Ja, det er noen ganger jeg blir gjenkjent på gaten. Det er skikkelig koselig! Jeg synes enda det er skikkelig morsomt fordi jeg skjønner liksom ikke hvordan noen ser opp til meg som jeg ser opp til andre som er med i serier og sånn.

 

Er dere gode venner utenom serien?

Ja, vi er veldig gode venner utenom serien! Gjennom hele innspillingen har vi blitt kjempenære, vi har jo vært oppi hverandre i mange uker!

Hvem glemmer oftest replikkene sine?

Jeg føler egentlig alle er ganske gode på å huske replikkene sine, ihvertfall de jeg har hatt episoder med!

 

Hvem er mest lik karakteren sin i virkeligheten?

Jeg synes mange av guttene er ganske like karakterene sine som i virkeligheten. Men de fleste er egentlig litt ulike fra rollene sine.

 

Michael som spiller Mathias:

 

Er du og Olivia kjæresterekte?

Dette spørsmålet har jeg fått utrolig mange ganger! Det er skuespill, vi er ikke sammen på ekte.

 

Var det kleint å spille inn kysse-scener?

Ja jeg må si det var litt kleint å spille inn kyssescener, ihvertfall når vi spilte dem inn tidlig i opptaksperioden da jeg ikke kjente skuespillerne jeg skulle «kysse» like godt.

 

Hvis du skulle bli sammen med en av jentene i serien, hvem ville du valgt?

Jeg aner ikke hvem jeg ville ha valgt å være sammen med i serien da jeg ikke har noen form for kjærlighetsforhold til noen av dem så det blir nesten umulig å svare på, sorry.

 

Spiller du fotballekte?

Nei. Jeg spiller ikke fotballekte, men jeg gjorde det mye før og jeg vil si jeg er ganske god i det ?

 

Var det flaut å spille inn episoden om sex og samliv?

Ja det var ganske flaut å spille inn «Sex og samliv» i og med det at hele teamet rett og slett bare er kleint. Men jeg gruet meg mest til at episoden skulle komme ut i og med det at det hele episoden var veldig spesiell og jeg var spent på mine familiemedlemmer sine reaksjoner.

 

Får dere lov til å komme med innspill til replikkene deres?

Ja det får vi lov til, så lenge vi mener det samme i de replikkene vi sier, så kan vi komme med masse forskjellige innspill i replikkene hvis vi føler at det er mer realistisk å se noe annet enn det som står i manus.

 

Hva følte du da du fikk rollen?

Det som gikk gjennom hodet mitt, var at jeg skjønte ingenting. Jeg var sånn: Wow, jeg skal på TV! Det var det største som noengang kunne skjedd meg. Det tok tid før jeg ordentlig skjønte det. Jeg fikk også sjukt mye adrenalin, jeg stod og trippa og hoppa og skreik.

 

Hvordan er det å stå foran kamera?

Det er veldig gøy men samtidig litt nervepirrende, i og med det at du må prestere foran kamera og gjøre ting du vanligvis ikke ville ha gjort. I starten så husker jeg at jeg syntes det var veldig skummelt å stå foran kamera, men jeg ble vant til det etter hvert.

 

Hva er det beste og det verste med å være skuespiller?

Det beste med å være skuespiller er at du blir kjent med nye folk og lærer masse, samtidig som barn og ungdom der ute får glede av å se på noe som du har vært med på å lage.

 

Hva gjør du på fritiden?

For det meste så gamer jeg med venner på fritiden min, jeg pleier også å gå ut med gutta og bade osv. når det er varmt.

 

Hvis du kunne spilt en annen karakter, hvem ville du spilt?

Hvis jeg kunne ha spilt en annen karakter så tror jeg det hadde vært «Joffe» fordi han er veldig morsom og rar, og jeg elsker å spille morsom og rar så det hadde vært perfekt for meg ?

 

Hvilken av karakterene er du mest lik på ekte?

Jeg er mest lik Mathias når det kommer til personlighet og måten han snakker på osv. Selv om vi har et ganske forskjellig kjærlighetsliv, så er det han jeg ligner mest på. Jeg tror også det er litt av grunnen til at jeg ble casta til den rollen også.

Blir dere kjent igjengata?

Ja, jeg blir jo det. Ihvertfall når jeg går i Oslo og sånn. Men jeg blir ikke kjent igjen av voksne, jeg blir mest kjent igjen av barn.

 

Er dere gode venner utenom serien?

Ja, jeg vil si at samtlige skuespillere er gode venner med hverandre på «utsiden», vi har jo tross alt brukt hele sommeren sammen med hverandre.

 

Hvem glemmer oftest replikkene sine?

Jeg vil si at Viktor, han som spiller karakteren «Jeppe» er den som oftest pleier å glemme replikkene sine, haha.

 

Hvem er mest lik karakteren sin i virkeligheten?

Jeg vil si at Malik, han som spiller «Joffe» er mest lik karakteren sin i virkeligheten. Det er faktisk helt sjukt hvor like de er.

 

Se hva Hauk og Tale svarte her!

Se hva Cecilia og Markus svarte her!

 

Eller gå tilbake og del dine tanker om Klassen i Klassen-snakk her.