Hopp til innhold
Elevene Andrea, Dino og Sindre tok initiativet til å få varm skolemat til lunsjen på skolen.
Foto: Ane Mørk

Elever fikset selv varm skolemat til lunsjen på skolen


Profilbilde til Ane

Av Ane
4 år siden


– Vi så en reportasje på Supernytt om en skole hvor de fikk varm skolemat til lunsjen, og bestemte oss for at det ville vi også ha!

Det forteller Sindre Husengen Vestad. Han går i 6. klasse ved Askimbyen skole, og sammen med Andrea Gudim og Dino Lovic gikk de sammen om å lage en underskriftskampanje for varm skolemat i lunsjen.

En underskriftskampanje er at alle som vil signerer på et ark at de støtter eller er imot et forslag som noen kommer med. Denne gange skulle alle som var for varm skolemat skrive under.

– Det var mitt forslag å lage en underskriftskampanje, sier Andrea.

Gjengen samlet inn 200 underskrifter som de leverte til rektor ved skolen.

Nå får 5.-7. klasse på skolen varm skolemat hver mandag.

Har du varm skolemat på din skole?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.