Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
På bilde ser du en mann i haikostyme som blir stoppet av politiet og bedt om å ta av seg haimasken.
Mannen jobber som maskot for en elektronikkbutikk i Østerrike. Han skal ha nektet å ta av seg haimasken da politiet ba om det.
FOTO: WARDA NETWORK

Fikk bot for å ha på seg haikostyme


Profilbilde til Ane

Av Ane
9 måneder siden


Mannen fra Østerrike fikk bot av politiet fordi han dekket til ansiktet sitt da han gikk med et haikostyme.

I Østerrike har det nemlig blitt innført en ny lov denne måneden som sier det er forbudt å dekke over ansiktet sitt. Fjeset må nå alltid være synlig fra hårfestet til haken.

Mannen jobber som maskot for en elektronikkbutikk, og skal ha nektet å ta av seg haimasken da polititet ba om det. Dermed må han nå betale 150 euro i bot, det er nesten 1500 norske kroner.

Mulig pr-stunt

Siden ingen vet hvem som tipset politiet om mannen, kan det ha vært noe elektronikkbutikken gjorde for å få oppmerksomhet.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.