Hopp til innhold

Fleip eller fakta med Selma og Johannes


Profilbilde til Trine

Av Trine
2 år siden


Supernytt har fått nye programledere! Hvor godt kjenner de hverandre?

Du har sikkert fått med deg at Selma (22) er ny programleder i Supernytt. Hun begynte i jobben litt tidligere i høst. Nå har hun fått en ny kollega – nemlig Johannes (21). Fremover skal de servere deg nyhetene fra Supernytt. Men først må de bli kjent med hverandre. Hva er fleip og hva er fakta?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.