Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Her er programleiarane til Julemorgen


Profilbilde til Eirin

Av Eirin
8 måneder siden


Det er nemleg Haakon, Shana og Anders skal leia i årets Julemorgen.

Visste du at Haakon, som var programleiar i fjor, tidlegare har jobba som assistent på Julemorgen? Den gongen var han faktisk litt sjalu på dei som var programleiarar.

– Det såg så moro ut det dei gjorde, forklarar han.

I år får han sjølv vera med på moroa – for andre gong, no saman Anders og Shana.

Trioen er godt igong med å planleggja julesprell og gler seg til å koma i julestemning saman med dykk.

Julemorgen startar 21.desember kl 07:30.

Kva hugsar du best frå tidlegare Julemorgen?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.