Hopp til innhold
Bilde av to huner og et fiktivt hundesertifikat. Tekst i bilde: Bør hundeeiere ta hundesertifikat?
9liv hundesertifikat

Hva mener du?


Profilbilde til Nikolai

Av Nikolai
7 måneder siden


Noen mener at hundeeiere burde få opplæring og ta «hundesertifikat» før de får lov å eie hund 🐕 Det kan nemlig oppstå farlige situasjoner når en hund er dressert feil eller ikke blir behandlet ordentlig 😨⠀

Hva mener du? Burde det være en lov som sier at alle hundeeiere må ta hundesertifikat?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.