Hopp til innhold

Hvor fort bygges scenen?


Profilbilde til Patricia

Av Patricia
6 år siden


300 mennesker jobbet for at Telenor Arena skal bli klar til lørdagens finale. Vi satte oppe et kamera som har filmet i flere dager, deretter skrudde vi opp tempoet slik at det ble en lynrask film.

Se fire dagers bygging på trettien sekunder over!

Vi stilte finalistene noen kjappe spørsmål. Se hva de svarte under!

Til våren 2019 skal MGPjr-sirkus i gang igjen. Jakten på en nye gullstruper blant Norges unge talenter er i gang for fullt.
Føler du deg truffet!?

Her kan DU melde deg på for MGPjr 2019!

Deltakerene fra MGPjr 2018 forteller hva de følte når de valgte å melde seg på til audition i 2018.

Her er kan du se programmet til lørdagens show GRATIS!



Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.