Hopp til innhold

Hvordan bli god i Fortnite?


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
12 måneder siden


BEKLAGER LAGG, Det blir bedre neste gang!
Kimeplays hjelper meg med å bli mye bedre i Fortnite. Her gir Kime fra seg mange gode tips som har hjulpet han med å bli så god som han er. Han måtte spille med ganske dårlig utstyr, men spiller veldig godt likevel.

Sjekk ut Kimeplays sin kanal her: https://www.youtube.com/user/KimePlays

Instagram: @nrkflippklipp
Nettside: www.nrksuper.no
Mail: flippklipp@nrk.noDel det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.