Hopp til innhold
Foto: NRK / Lars-Martin Lillerovde

Hvorfor feirer vi 17. mai?


Profilbilde til Johannes

Av Johannes
6 år siden


Du gleder deg vel til i morgen? 17. mai – en dag man kan spise nesten så mange pølser og is man vil, pynte seg og gå i barnetog.

Men vet du hvorfor vi nordmenn egentlig feirer 17. mai? Supernytt har dratt til blant annet Eidsvollsbygningen i Akershus for å forklare!

Om du allerede vet hvorfor vi feirer denne dagen, kommenter under!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.