Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

– Jeg tissa i bøtta!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
11 måneder siden


Tidligere denne uka så vi Siggen lure Skolefri-kollega Kathrine, da hun latet som hun ble skikkelig sur og lei seg etter å ha fått en bøtte full av vann i hodet!

Nå har Haakon bestemt seg for å lure litt med Siggen, og skal få Siggen til å tro at han tissa i bøtta! Han har laget en fake video som Siggen skal se, og så har han rigget til med skjult kamera.

Sjekk hvordan Siggen reagerer når hun får se at Haakon «tissa i bøtta», i videoen over!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.