Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Julepynt i Det hvite hus


Profilbilde til Sagal

Av Sagal
8 måneder siden


Har dere startet på julepynten hjemme hos deg? Det har ihvertfall Donald og Melania Trump.

I videoen over kan du se hvordan Melania Trump har pyntet det Det hvite hus sånn at hun, og Donald skal komme i den rette julestemningen.

Pynten inkluderer 51 juletrær, 71 kranser og 12 000 pyntegjenstander. Det er forventet at mer enn 25.000 mennesker skal besøke Det hvite hus de neste ukene, og kjøkkenet er godt forberedt. Så langt er det bakt 31.000 småkaker til gjestene.

Årets tema er tradisjoner og Melania Trump ville ha det enkelt, men elegant samtidig som at pynten skulle vise amerikansk historie og natur.

 

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.