Hopp til innhold

Kjøpte seg to dinosaurer


Profilbilde til Karina Kaupang

Av Karina Kaupang
6 år siden


Jan Eirik Mathisen (35) kom hjem fra auksjon med to elektriske dinosaurer på nesten et halv tonn.

Forrige uke var han på en auksjon i Bodø, og da så han to dinosaurer han bare måtte ha med seg hjem.

Prisen startet på noen tusenlapper, og det var to budgivere som begge var veldig interessert. Jan Erik vant budrunden, men vil ikke si hvor mye han måtte betale for dinosaurene. Men han innrømmer at prisen var veldig høy.

Dinosaurene er seks meter lange og veier 250 kilo. Eieren synes de er veldig kule. Nå selger han den ene for 200.000 kroner, og mener den er perfekt for en lekebutikk.

Hvor mye ville du betalt for en gigantisk elektrisk dinosaurus?

Artikkelen er fra NRK.no og er skrevet av Helene Solheim, Solvår Flatås og Eivind Aabakken.



Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.