Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Bilde av publikummer Petter Dahl som viser frem den lille tøyposen som mobilen måtte legges i.
Publikummer Petter Dahl viser frem den lille tøyposen som mobilen måtte legges i.
SIRI WICHNE PEDERSEN

Måtte legge mobilen i pose på stand up-show


Profilbilde til Ane

Av Ane
9 måneder siden


Da stand up-stjerna Chris Rock skulle ha forestilling i Stavanger onsdag kveld, fikk ingen bruke mobilen under showet.

 

Publikum fikk utdelt egne tøyposer som de måtte legge mobilen i før de fikk komme inn på showet. Det er første gang noe slikt skjer under en forestilling i Norge.

Bakgrunnen er at Chris Rock ikke vil bli filmet mens han står på scenen. Tidligere har det blitt lagt ut videoer på nett fra stand up-showene hans, og det vil han ikke skal skje igjen.

 

1
Stand up-komikeren Chris Rock vil ikke bli filmet mens han opptrer på scenen.
NTB Scanpix

 

En av publikummerne som NRK snakket med mener det er lurt med mobilforbud på slike forestillinger.
– Jeg synes det er greit. Da kan folk konsentrere seg om opplevelsen, istedenfor å sitte på telefonen. Mobilforbud er gjerne veien å gå.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.