Hopp til innhold
To logoer. Musical.ly og TikTok
SLÅS SAMMEN: To populære apper blir en app
NRK / Montasje

Musical.ly legges ned, blir til TikTok


Profilbilde til Dang

Av Dang
3 år siden


Den populære appen Musical.ly har over 100 millioner brukere. I fjor ble den kjøpt opp av et kinesisk selskap som har en app som heter TikTok. Den har hele 500 millioner brukere.

Nå har de to appene blitt slått sammen. Søker du etter Musical.ly i App Store, får du kun opp TikTok. Selskapet sier at brukernavn og innhold fra Musical.ly har blitt overført til TikTok.

Har du Musical.ly på mobilen, vil den automatisk bli til TikTok neste gang du oppdaterer appen, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Musical.ly har vært veldig populær helt siden starten i 2014. TikTok ble lansert i 2016. Begge appene gjør det enkelt for brukerne å filme og legge ut videoer hvor de mimer og danser til kjente låter.

Hva synes du om at de to appene har blitt slått sammen?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.