Hopp til innhold
Julekuler med bilder
Julekalender super

NRK Supers Julekalendere 2019


Profilbilde til Patricia

Av Patricia
1 år siden


1
SNØFALL: Norsk julekalender fra 2015. Passer for hele familien. Foreldreløse Selma drømmer om at hun har en ekte familie som hun ikke vet om. Et helt annet sted ligger eventyrlandet Snøfall – fullt av magi og kjærlighet. Klarer hun å finne veien dit?

 

1
JULEKONGEN: Norsk julekalender fra 2012. Passer for hele familien. Kevin har bestemt seg for at årets jul skal bli den beste noensinne, og han har forberedt seg godt. Allikevel blir den helt annerledes enn det var mulig å forestille seg!

 

1
JUL I SVINGEN: Norsk julekalender fra 2006. Passer for hele familien. Det skjer mye i Svingen i desember. Linus og vennene hans baker blant annet enorme mengder pepperkaker, går julebukk, redder en rev og havner i bråk med Sletta-gjengen ...

 

1
EMBLAS SAGA: Svensk julekalender fra 2016. Passer for hele familien. Emblas familie trues med å bli kastet ut hjemmefra. Den merkelige vitenskapsmannen Efraim von Trippelhatt tror han kan hjelpe, og sier han har et kart til nissens rike.

 

1
PAKTEN: Dansk julekalender fra 2008. Passer for barn fra ni år. Mot og vennskap blir utfordret når Lyda og Malte prøver å beseire isheksa Iselin. Hun truer både nissene og menneskenes verden, og kan kun beseires om de finner de magiske vottene.

 

1
JAKTEN PÅ TIDSKRYSTALLEN: Svensk julekalender fra 2017. Passer for barn fra seks år. Onde krefter forsøker å stoppe tiden dagen før julaften. Asrin, Max og Lima finner en merkelig portal i kjelleren på skolen. Klarer de å redde verden og julen før det er for sent?

 

1
THEO OG DEN MAGISKE TALISMAN: Dansk julekalender fra 2018. Passer for barn fra ni år. Theodor reiser til det magiske landet Thannanaya for å redde morfaren Harald fra å dø. Med seg på ferden får han klassevenninnen Simone. Klarer de å finne ham?

 

1
TIDSREISEN: Dansk julekalender fra 2013. Passer for barn fra seks år. Sofies største ønske er at moren og faren skal bli sammen igjen. 1. desember får hun en gave av farfaren sin: En tidsmaskin. Klarer hun å gjøre foreldrene forelsket igjen før julaften?

 

1
FANTORANGENS JUL: Norsk julekalender fra 2012. Passer for de aller minste. Julestemning for de minste! Bli med Fantorangen og Eddie når de teller ned til jul. Hver dag tennes en stjerne i vinduet. Når vinduet er fylt opp, er det julaften.

 

1
ØISTEINS JULEBLYANT: Norsk julekalender fra 2019. Passer for hele familien. Hver dag frem mot jul lærer Øistein deg hvordan du kan lage morsomme juleting av det du har liggende hjemme. Finn frem fargeblyanter, lim, saks og papir, og bli med!

 

1
JUL I SKOMAKERGATA: Norsk julekalender fra 1979. Passer for hele familien. Selv om skomaker Jens Petrus har det travelt før jul, har han alltid et smil på lur. Spesielt når bakemester Snipp kommer innom med noe godt. Vi sier som Tøfflus: Snurr film!

 

1
AMALIES JUL: Norsk julekalender fra 1995. Passer for hele familien. Nissefamilien håper det skal komme menneskefolk i det store huset. Om ingen flytter inn, blir det ikke jul ... Heldigvis dukker Amalie opp. Nå kan årets nissegleder og -streker begynne!

 

1
SUPERNYTTS JULEKALENDER: Ny i år! Passer for alle som liker pandaer og Supernytt, resten får bli en overraskelse!


Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.